Bezoek het centrum van de Achterhoek

Al van oudsher heeft Doetinchem een centrumfunctie in de regio. Vroeger als belangrijke markt- en handelsplaats, tegenwoordig vanwege haar complete aanbod aan faciliteiten. De binnenstad van Doetinchem onderscheidt zich door een breed aanbod van winkels, cultuur, evenementen en de talloze horecagelegenheden. De gastvrije binnenstad is goed bereikbaar voor bezoekers uit de regio en aantrekkelijk gelegen tussen groen en water.

Het hele jaar door bruist het centrum van de activiteiten. Van een rondje om de kerk op de grootste ijsbaan van de Achterhoek tot een kabouter(wandel)route door een magisch verlichte binnenstad. En een bezoek aan het Stadsmuseum sluit je af met een knus diner in één van de vele horecagelegenheden. In Lekker. Doetinchem kun je genieten!

Goed op weg, plan je bezoek

Hier vind je alle informatie voor een goede reis met het OV, een aangenaam verblijf en bezoek vol beleving aan Doetinchem. Ook voor een overzicht van alle winkels en horecagelegenheden, informatie over parkeren, toeristische highlights en de gezelligste evenementen kun je terecht op onze website. Alles tot in de puntjes geregeld? Het plannen van je bezoek aan Doetinchem begint hier!

EVENEMENTEN

Zó veel te beleven en altijd iets te doen!

UIT Agenda

Uitgaan

Borrelen, eten en stappen. Lekker avondje uit in Doetinchem!

Overzicht horeca