Lekker. Doetinchem

Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio. Want in onze compacte binnenstad kun je niet alleen uitgebreid winkelen en genieten van het grootste horeca-aanbod van de Achterhoek. Doetinchem barst ook nog eens van de mooie evenementen!

Alles wat we doen staat in het teken van de ontmoeting tussen mensen. We willen bewoners en bezoekers laten ervaren dat de binnenstad meer biedt dan winkelen, maar ook een ontmoetingsplek is met aandacht voor duurzaamheid, bereikbaarheid en gastvrijheid. Onze ondernemers onderstrepen het gastvrije karakter van onze binnenstad en verblijden onze bezoekers door hun vriendelijke service. 

Bewoners voelen zich vertrouwd met deze toegankelijke en vriendelijke manier van omgang en bezoekers worden verblijd door de service en gastvrijheid van onze ondernemers. Voor iedereen hebben we plekken om elkaar te ontmoeten:

  • Op (één van) onze vele evenementen. Doetinchem staat namelijk bekend om haar vele gezellige en toonaangevende evenementen, zoals het Stadsfeest, tijdens Koningsdag, Achterland, Doetinchem op de Planken, Festival Buitengewoon en JazzVibes.
  • In de horeca. Doetinchem heeft een bijzonder groot en breed horeca-aanbod. Doetinchem kent 75 horecagelegenheden en de Grutstraat is het uitgaanscentrum voor de regio. 
  • In de winkelstraten van onze compacte binnenstad. De binnenstad telt een uitgebreid aanbod aan winkels. Van boetiekjes en ketens tot speciaalzaken van lokale ondernemers, Doetinchem telt het meest veelzijdige winkelaanbod van de Achterhoek. 
  • Tijdens het brede culturele aanbod. Van kunst en theater tot dans en muziek. Lekker. Doetinchem bruist van de culturele activiteiten.
  • En op de weekmarkt. Doetinchem heeft de grootste weekmarkt in de regio. 

Bezoek de stad en ontdek dat Doetinchem niet voor niets de ontmoetingsplek van de Achterhoek is!

Uitgaan

Borrelen, eten en stappen. Lekker avondje uit in Doetinchem!

Overzicht horeca

Winkelen

Boektiekjes, ketens en speciaalzaken. Lekker. shoppen in Doetinchem!

Overzicht winkels