Contact

Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio. Want in onze compacte binnenstad kun je niet alleen uitgebreid winkelen en genieten van het grootste horeca-aanbod van de Achterhoek. Doetinchem barst ook nog eens van de mooie evenementen. De plek om te beleven en genieten.

Deze website is bedoeld voor iedereen die Doetinchem wil bezoeken en elkaar in de binnenstad wil ontmoeten. Je kunt hier de evenementenagenda bekijken, je oriënteren op het culturele programma vol kunst en theater en je vindt hier vrijwel alle horeca- en winkelgelegenheden in het centrum. Maar ook voor informatie over parkeren, openingstijden en overnachtingsmogelijkheden ben je hier op de juiste plek.

Mocht je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebben, vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Ben je ondernemer en op zoek naar een (nieuwe) locatie? Heb je groeiambities? Zoek je naar een (alternatieve) invulling van jouw pand? Ook met deze en andere vragen kan Binnenstadbedrijf Doetinchem je helpen. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of door het invullen van het contactformulier. 

OPERATIONEEL EN DAGELIJKS AANSPREEKPUNT

Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem

Kantooradres          Walstraat 72  7001 BV  Doetinchem
Telefoon  0314 – 769009 
E-mail info@lkkrdoetinchem.nl of info@bbdoetinchem.nl
Bereikbaar  maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur 
KvK-nummer 75637375
BTW-nummer 860348040B01

Contactformulier