Over ons

Binnenstadbedrijf Doetinchem 

Om het bezoekers- en ondernemersklimaat in onze binnenstad te versterken, werken de binnenstadondernemers, de vastgoedeigenaren en de gemeente Doetinchem vanuit een gezamenlijk belang samen in Binnenstadbedrijf Doetinchem.

Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem (BBD) zet zich in om de binnenstad aantrekkelijk te maken om zo meer bezoekers naar de stad te trekken, hun verblijfstijd te verlengen, het terugkeerbezoek te bevorderen, de bezoekerstevredenheid te vergroten, het ondernemersklimaat en de economisch vitaliteit van de binnenstad te versterken.

Lekker. Doetinchem 

Een aantrekkelijke en bruisende binnenstad, waar men prettig kan winkelen, werken, wonen, verblijven en ondernemen. Om dit te realiseren geven wij vanuit Binnenstadbedrijf Doetinchem inhoud aan een sterke en structurele samenwerking tussen winkeliers, horecaondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente. Met het merk van de Doetinchemse binnenstad, Lekker. Doetinchem, vermarkten we het centrum van Doetinchem. Onder dit merk zorgen we (o.a.) voor de promotie van alle activiteiten en evenementen die vanuit (of in overleg met) het BBD worden georganiseerd.

Duurzaam, Bereikbaar, Gastvrij
Met het oog op de projecten die Binnenstadbedrijf uitvoert is het uitgangspunt dat deze altijd te vertalen zijn naar de drie kernwaarden van de Doetinchemse binnenstad: duurzaam, bereikbaar en gastvrij. Tevens dienen alle projecten van toegevoegde waarde te zijn voor álle stakeholders: vastgoedondernemers, gemeente Doetinchem, retail- en horecaondernemers in de binnenstad.

Gebiedsafbakening

Binnenstadbedrijf werkt voor alle (vastgoed)ondernemers uit ‘het ei’ in het centrum van Doetinchem; Een afgebakend gebied in het centrum, inclusief Terborgseweg.

Catharinakerk Simonsplein

EVENEMENTEN

Zó veel te beleven en altijd iets te doen!

UIT Agenda

Uitgaan

Borrelen, eten en stappen. Lekker avondje uit in Doetinchem!

Overzicht horeca