UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

HemelsFeestje Festival

📆 Datum: Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 📍 Locatie: De Molen Doetinchem

🌟 HemelsFeestje Festival 🌟

🎉 Bereid je voor op de 2e editie van een onvergetelijke ervaring, want op donderdag 9 mei gaat Doetinchem hemels oplichten met het meest sensationele feest van het jaar: Hemelsfeestje Festival!

🎶 Op 3 verschillende stages is onze line-up als een muzikale hemel, met de meest getalenteerde artiesten die je meenemen op een reis van elektronische beats, opzwepende melodieën en bruisende energie. Van lokale talenten tot internationale sensaties, HemelsFeestje Festival brengt de beste acts samen voor een ongekend feestelijke ervaring.

🌟 Maar HemelsFeestje is meer dan alleen muziek! Verwacht kleurrijke decors, lichtspektakels en talloze verrassingen.Geniet van een breed scala aan foodtrucks, verfrissende drankjes en laat je betoveren door de betoverende sfeer die overal hangt.

🎟️ Tickets zijn verkrijgbaar via: www.hemelsfeestje.nl

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol magie, vreugde en Hemelse Sferen.

Dus, verzamel je vrienden, kleed je in je meest sprankelende outfit en laat jezelf meevoeren naar nieuwe hoogten op HemelsFeestje Festival op donderdag 9 mei in Doetinchem!

🌠 Let's reach for the stars and dance in the clouds at HemelsFeestje Festival!