UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Close Harmony in bewegend licht

Zaterdag 1 maart: 21:00 uur
Locatie: Catharinakerk, Simonsplein Doetinchem
Entree is € 15 euro.
Kaarten via www.amphion.nl

Vocal Performance System Knapen en Knarren (afgekort: VPSKeK) zingt op 1 maart in een Catharinakerk vol bewegend licht. Deze a-capella zanggroep heeft al verscheidene prijzen op zijn naam staan: het Nederlandse Festival voor Vocale Ensembles, het BALK Top Festival en de eerste prijs Vocal-Champs festival in Sendenhorst, Duitsland (2022). Het publiek kan nu een optreden meemaken in een unieke omgeving, want tijdens Catharina’s Winter staan de heren tussen de grote bewegende lichtkunstwerken.

VPS KeK brengt een gevarieerd programma van feestelijke én gevoelige nummers in verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits en zowaar een enkele lied in het Spaans. De kerels van VPS KeK maken zelf arrangementen of maken gebruik van bevriende nationale en internationale arrangeurs van naam.
VPS KeK is: Martin Schoenmaker (tenor), Joep Hopstaken (tenor), Gerrit Hiddink (bariton / bas) en Mark Vermeeren (bas).

Luister ook naar: https://youtu.be/mhDL0Ub_tto?si=xW9QFMSnkvfBKdMX