UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Op 24 maart 2024 organiseert Happy Event samen met Lekker Doetinchem de Lentefair in het centrum van Doetinchem. Dit wordt een gezellige braderie  in het centrum van Doetinchem met 40 - 60 kramen tussen 12.00 - 17.00 uur. 
Ook zijn bijna alle winkels in Lekker. Doetinchem geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kleintjes staat er een draaimolen en is er een eetkraam aanwezig op het Simonsplein.  

Heb jij als standhouder interesse om hier te komen staan, dan kan jij contact opnemen via happyeventdoetinchem@gmail.com. Er is geen stroom aanwezig. Food is helaas niet welkom. 

Ook zal er op diverse locaties in het centrum een catwalk staan waar op verschillende momenten de nieuwste mode trends worden geshowd.

Parkeren op zondag 24 maart is gratis op straatniveau én in de Amphion- en Catharinagarage, maar ook de MediaMarkt garage zijn tussen 11.00 - 18.00 uur zijn gratis.