UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Tube glijbaan

Vrijdag 24 november van 13.00 - 20.00 uur
Zaterdag 25 novembert van 10.00 - 17.00 uur
Zondag 26 november van 12.00 - 17.00 uur

Tijdens het Black Friday weekend van vrijdag 24  t/m zondag 26  november staat er op het Simonsplein een tube glijbaan waar je gratis aan kunt deelnemen. Drie dagen lang glijplezier: loop omhoog, wacht op je beurt en glij op een band naar beneden. Waar wacht je nog op en kom naar het Simonsplein in het Black Friday weekend.
 

Zondag 26 november is het koopzondag en wordt de bezoeker verrast door vrolijke Pietjes die je graag willen ontmoeten en met de kinderen zingen en dansen op straat. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je lekker shoppen, want nagenoeg alle winkels openen hun deuren op de laatste zondag van de maand. Parkeren is gratis op zondag. En omdat het de laatste zondag van oktober is kun je ook in de parkeergarages kosteloos je auto parkeren (van 12.00 tot 18.00 uur).
En, net als op zaterdag, kun je lekkernijen halen bij de oliebollen- en/of churroskraam en staat de draaimolen op het Simonsplein.