UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

23 en 24 december

Deze decembermaand is er van alles te beleven in de Doetinchemse binnenstad. Want op zondag  24 en 31 december zijn nagenoeg alle winkels in het centrum van Doetinchem geopend waardoor je zeven dagen in de week volop kunt shoppen in Lekker. Doetinchem.

De Doetinchemse binnenstad is in kerstsferen. De winkels en alle horecagelegenheden zijn helemaal klaar voor de feestmaand en geven bezoekers een warm en gezellig welkom.
Elk weekend in december maken we het extra gezellig in de binnenstad en zeker nu je weer kan schaatsen op de BAX ijsbaan op het Simonsplein. Op zaterdag 23 december kan je vanaf 13.00 uur de vrolijke Kerstman in zijn arreslee in de winkelstraten tegenkomen. Zondag 24 december is óók de BAX-ijsbaan weer geopend, kinderen lkkr schaatsen en jij kan de winkels bezoeken opzoek naar de laatste cadeautjes of  juiste outfit voor de kerst. De draaiorgel zorgt voor deze dag voor een vrolijke noot in het centrum. Maar ook kan je reeds van ver de midwinter hoornblazers 'De Huttepiepen' horen.

Parkeren op zondag is in de maand december gratis op straatniveau én in de Amphion- en Catharinagarage tussen 11.00 - 18.00 uur. Alleen voor de MediaMarkt garage moet je het reguliere tarief betalen.