UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

16 en 17 december

Deze decembermaand is er van alles te beleven in de Doetinchemse binnenstad. Want op zondag 17, 24 en 31 december zijn nagenoeg alle winkels in het centrum van Doetinchem geopend waardoor je zeven dagen in de week volop kunt shoppen in Lekker. Doetinchem.

De Doetinchemse binnenstad is in kerstsferen. De winkels en alle horecagelegenheden zijn helemaal klaar voor de feestmaand en geven bezoekers een warm en gezellig welkom.
Elk weekend in december maken we het extra gezellig in de binnenstad en zeker nu je weer kan schaatsen op de BAX ijsbaan op het Simonsplein. Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt je vanaf 13.00 uur verrast door meerdere kerstkoren die je in de winkelstraten tegen kan komen. Beide dagen wordt je verrast door de Kerstman en zijn Kerstvrouw. die samen de binnenstad van Doetinchem ontdekken vana14.00 uur. 
De midwinter hoorn blazers staan op zondag in de Boliestraat.
De BAX-ijsbaan is natuurlijk ook weer geopend, de kinderen lekker schaatsen en jij kan de winkels bezoeken opzoek naar het juiste cadeautje.

Parkeren op zondag is in de maand december gratis op straatniveau én in de Amphion- en Catharinagarage tussen 11.00 - 18.00 uur. Alleen voor de MediaMarkt garage moet je het reguliere tarief betalen.