UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Koopzondag met 'Muziek op het Plein'

Begindatum

28-07-2024

Begintijd

12.00 uur

Einddatum

28-07-2024  
Eindtijd  17.30 uur

Kom gezellig winkelen in onze gastvrije binnenstad, want ook tijdens de laatste zondag van juli is Doetinchem dé ontmoetingsplek van de regio.  

Bijna alle winkels in Lekker. Doetinchem zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kleine kinderen staat er een draaimolen en eetkraam is aanwezig op het Simonsplein. Vanaf 13.30 - 17.30 uur vindt 'Muziek op het Plein' plaats met mederwerking van Family & Friends en zij zorgen voor een sfeervolle muzikale invulling. Natuurlijk kan je ook een drankje en/of hapje eten bij de horeca.

Parkeren op koopzondagen is gratis op straatniveau met uitzondering van de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage). 
De twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie vind je op onze social media kanalen (@lkkrdoetinchem).