UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Koopzondag met complimenten :)

Begindatum

25-02-2024

Begintijd

12.00 uur

Einddatum

25-02-2024  
Eindtijd  17.00 uur

Kom gezellig winkelen in onze gastvrije binnenstad, want ook tijdens de laatste zondag van februari is Doetinchem dé ontmoetingsplek van de regio.  Op de laatste zondag van februari organiseren we mooie ontmoetingen samen met de complimentenmakers in de binnenstad van Doetinchem. Je wordt blij verrast door door complimenteurs die jou echt zien en geven jou een cadeau aan jezelf!

Bijna alle winkels in Lekker. Doetinchem zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kleine kinderen staat er een draaimolen en eetkraam is aanwezig op het Simonsplein. Natuurlijk kan je ook een drankje en/of hapje eten bij de horeca.

Gratis parkeren 

Parkeren op koopzondagen is gratis. In de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage) kun je gratis jouw auto parkeren tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie vind je op onze social media kanalen (@lkkrdoetinchem).