UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

KidsPret

Data

Datum

13 juli t/m 28 juli 2024

Begintijd

10:00 uur

Eindtijd

17:00 uur

Locatie

Adres

Mark Tennant Plantsoen

Postcode

7001 AA

Plaats

Doetinchem

Kidspret zomer editie Doetinchem

Vanaf zaterdag 13 juli t/m zondag 28 juli kun je dagelijks komen springen, spelen én spetteren in het centrum van Doetinchem. Er staan tal van springkussens, spellen en waterbanen vlakbij een terras speciaal voor (groot)ouders en begeleiders.

Voor de kleintjes zijn er speciale juniorkussens aanwezig naast meer uitdagende kussens zoals een stormbaan, klimkussens en thema kussens. De kussens staan tussen de bomen en blijven ze koel genoeg om te blijven springen.

Afkoelen
Omdat de temperaturen flink kunnen oplopen is er ook minimaal 1 waterbaan aanwezig om lekker te kunnen afkoelen. Even uitpuffen kan natuurlijk ook op het terras in de buurt met uitzicht op de springkussens. In Doetinchem staan we in het Mark Tennant Plantsoen vlak achter de HEMA.

Alleen de kinderen moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben altijd gratis toegang. Kidspret is dagelijks open tussen 10.00 en 17.00 uur. Er zijn dagtickets, 3-dagen en onbeperkt bezoek tickets verkrijgbaar. Bezoek Kidspret in het Mark Tennant plantsoen aan de achterkant van de HEMA. Alle info en reserveren via www.kidspret.nl