UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Living Statues

Data

Datum

 24 en 25 juni 2023

Begintijd

12:30 uur

Eindtijd

16:30 uur

 

Locatie

Adres

Binnenstad Doetinchem

Postcode

7001 BM

Plaats

Doetinchem

 

Op 24 en 25 juni kunnen bezoekers aan de binnenstad zich laten verrassen, verbazen en verwonderen tijdens het Living Statues Doetinchem. De enige vereniging van Living Statues in Nederland reist met hun voorstellingen de hele wereld over en strijkt op de laatste weekend van juni neer in de Doetinchemse binnenstad. Van 12.30 tot 16.30 uur voeren de artiesten verschillende acts op, zodat bezoekers ze allemaal uitgebreid kunt bewonderen. Er doen dit jaar een recordaantal levende standbeelden mee: Verspreid door het centrum vinden er vele verschillende acts plaats, opgevoerd door artiesten uit de top van Nederland. 

Winkels geopend en gratis parkeren

Zondag 25 juni is tevens de laatste zondag van de maand. Dit betekent dat nagenoeg alle winkels in de binnenstad geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren op 25 juni is gratis. In de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage) kun je gratis jouw auto parkeren tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie vind je op lkkrdoetinchem.nl en onze social kanalen (@lkkrdoetinchem).