UIT Agenda

De binnenstad van Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Laat je inspireren door het overzicht hieronder met alle highlights, festivals, culturele activiteiten, wandelroutes, markten en andere evenementen op een rijtje. Je bezoek aan Lekker. Doetinchem begint hier!

Jubileum de Tijd Juwelier & Designatelier

Datum: zaterdag 28 oktober en zaterdag 16 december
Tijden: 09:30 – 17:00 uur.

Locatie:
De Tijd Juwelier en Designatelier
Burg. Van Nispenstraat 1-03
7001 BS te Doetinchem

De Tijd Juwelier & Designatelier bestaat 25 jaar!

Ze nodigen u van harte uit om zaterdag 16 december van 09:30 tot 17:00 samen het jubileum te vieren. Aanmelden is niet nodig, de deur staat open. 

Tijdens de jubileumvieren presenteren ze een buitengewone tentoonstelling van Niessing - een prachtig sieradenmerk dat synoniem staat voor innovatie, creativiteit en vakmanschap. Deze bijzondere tentoonstelling – opgezet ter ere van hún 150 jarige bestaan – is een unieke kans om een de meest opmerkelijke en prachtige stukken van 150 jaar Niessing te bewonderen.

Verder kunt u een kijkje in de keuken Atelier De Tijd nemen, het eigen atelier. Hier ontdekt u hoe wij traditionele ambacht met de nieuwste technieken combineren om prachtige, handgesmede sieraden te vervaardigen.

Genieten van een glaasje bubbels terwijl u door de prachtige tentoonstelling wandelt, het atelier ontdekt en onze collectie horloges met Oris, Junghans, vintage Rolex en Omega bekijkt.

Het jubileumfeest belooft een dag vol stijl, elegantie en boeiende verhalen te zijn. Kom gezellig langs en deel dit speciale moment met het team van de Tijd.

Over De Tijd Juwelier & Designatelier: De Tijd Juwelier en Designatelier is een familiebedrijf en sinds 1998 in Doetinchem gevestigd. Passie voor design sieraden, trouwringen en luxehorloges loopt als een rode draad door de juwelierszaak. Onze richten ons op kwaliteit en service, we onderscheiden ons door kennis, kunde en tijd voor onze klanten.