Open Vrijheidspodium

  • 15 mei van 14.00 - 15.00 uur: Buikdanseres Sheila
  • 17 mei  van19.45 - 20.45 uur: Percussiegroep SAM BAM
  • 21 mei van 11.00 - 13.00 uur: Zelhems mannenkoor
  • 21 mei van 14.00 - 16.00 uur: Percussiegroep SAM BAM
  • 31 mei  van 19.30 - 21.30 uur: Ulfts Mannenkoor

Locatie

Adres

Simonsplein

Postcode

7001 BM

Plaats

Doetinchem

Doetinchem, 13 mei 2022 - Het Vrijheidspodium vervolgt zijn reis door de Doetinchemse binnenstad. Nadat het podium tijdens het Bevrijdingsfestival in het Mark Tennantplantsoen is bestegen door Bo Saris, Will Nuruwe & Friends en Erik Hagelstein, strijkt het podium de komende maand neer op het Simonsplein waar een kleurrijke verzameling van ‘vrijheiduitdragers’ het podium zal betreden.

Het Vrijheidspodium biedt Achterhoekers (dichters, verhalenvertellers, singer songwriters en one-man shows), (toneel- en dans)groepen en maatschappelijke verenigingen de mogelijkheid om hun gevoel van vrijheid uit te dragen op het podium. Van vrijdag 13 mei tot en met dinsdag 31 mei staat het open podium op het Simonsplein, waar je kunt van verschillende acts en shows kunt genieten. Op het programma staan (onder andere) buikdansshows en dansavonden. Ook worden optreden verzorgd door percussiegroep Sambam, het Zelhems én het Ulfts mannenkoor en slagwerkgroep Concordia. Allen nemen je mee in het vieren van 75 jaar vrijheid en vrede. Voor de actuele programmering kijk op www.lkkrdoetinchem.nl.  

Meld je aan en toon hoe jij je vrijheid beleefd!

Mocht je met een optreden, voordracht of act willen deelnemen, je kunt je nog aanmelden. Elke invulling is mogelijk, mits het thema van het optreden in het teken staat van vrijheid (en/of vrede). Dit kan door te mailen naar info@bbdoetinchem.nl en vermeld daarbij jouw type optreden, de duur ervan en een datumvoorstel in de aangegeven periode. Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op via 0314 – 769009.